Jambelles/Caminada in Gouda Markt Centrum


Jambelles/Caminada Gouda vindt u op Markt 7, tegenover het oude stadhuis, vlak bij de Goudse Waag, in de schaduw van de Sint Jan. Pal in het hart van Gouda. 

Openingstijden:  (zie ook Click & Connect)

Vanwege de maatregelen om het Coronavirus te bestrijden zijn onze winkels vanaf 19 december helaas tijdelijk gesloten.

  • Maandag 13.00 - 17.45
  • Dinsdag, Woensdag, Vrijdag 9:30 - 17.45
  • Donderdag  9:30 - 21.00 
  • Zaterdag: 9.00 - 17.00
  • 1e Zondag v/d maand : 13.00 - 17.00

 

Wij zijn er om u te helpen

Al since 1979 biedt Jambelles/Caminada een uitgebreid assortiment van ondermode, beenmode en nachtmode.Van top merken zoals Mey, Calvin Klein,...

De mode is onderhevig aan trends en seizoenen; dat geldt zeker ook voor beenmode!

Onze enthousiaste medewerkers - samen goed voor meer dan 125 jaar ervaring -, wat tussen de minnetjes staat weglaten. Onze enthousiaste medewerkers helpen u in onze winkels met het maken van de juiste keuze uit onze brede collectie panty's, sokken, ondermode en nacht/lounge kleding.

Bij Jambelles Caminada vindt u de meest uitgebreide collectie panty's van Gouda en omgeving, van fraaie huidtinten tot aan kleurrijke dessins. De collectie is van stijlvolle panty's tot trendy kleuren. Maar ook feestelijke panty's zijn in vele varianten verkrijgbaar. "Onze collectie bestaat uitsluitend uit kwaliteitsproducten van uitzonderlijk materiaal", vertelt Astrid Caminada. Ook op het gebied van ondermode vindt u bij Jambelles Caminada een uitgebreide collectie, zowel voor dames, heren als kinderen.

Tevens is er een uitgebreide collectie van Calvin Klein, voor dames en heren. "Daarnaast kunnen onze klanten altijd rekenen op een deskundig en persoonlijk advies. Tevens hebben wij corrigerend ondergoed, die het lichaam op geraffineerde wijze perfectioneert, waardoor een jurkje of pantalon nog mooier uitkomt."

Naast het brede assortiment panty's van topmerken als Oroblu, Falke en Wolford is Jambelles Caminada ook het juiste adres voor dames-, heren- en kindersokken. Met soepele borden of prints op de sokken of met antislip op de onderkant van de sok om het uitgleiden tegen te gaan. Ook voor nachtkleding en lounge kleding voor dames en heren bent u bij ons op het juiste adres. Kortom kom eens langs en laat u adviseren door ons bekwaam personeel.

History

Veel Gouwenaren kennen de winkel als "Caminada, de sokkenwinkel op de Markt".

Wij adviseren u over Beenmode en Ondermode voor Dames, Heren en Kinderen die uw outfit optimaal tot zijn recht laat komen. 

 

 

 

 

Gouda

Sint-Jan, Gouda

Wanneer het zonlicht door de 72 wereldberoemde gebrandschilderde ramen valt, is direct duidelijk wat de Sint-Jan in Gouda zo bijzonder maakt. Nergens ter wereld is een kerk waarin zoveel zestiende-eeuws gebrandschilderd glas bewaard is gebleven. De ‘Goudse Glazen’ vormen een hoogtepunt in de Europese glasschilderkunst. Laat je verrassen door de prachtige kleuren en het levendige spel van licht die deze langste kerk van Nederland een verstilde sfeer geven.