Panty's voor Alphen aan den Rijn en omgeving

Enkele van onze Panty Top Merken


Jambelles been- en ondermode, is een échte speciaalzaak waar alles draait om persoonlijke service en eerlijk advies. Al sinds 1979 adviseren wij onze klanten over beenmode en onderkleding die uw outfit optimaal tot zijn recht laten komen. U kunt tegenwoordig alles online aanschaffen. Maar waar vindt u nog een gedegen advies? Wij geloven in de combinatie, de ‘best of both worlds’. Wij combineren persoonlijke service in onze fysieke winkels met het gemak van online bestellen via onze site. Ideaal voor herhaalaankopen van uw favoriete product.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste panty om te dragen onder een strakke jurk?
Een naadloze panty is de beste optie om te dragen onder een strakke jurk. Het zorgt voor een gladde, naadloze look zonder zichtbare lijnen.
Kan ik panty's dragen met open schoenen?
Ja, je kunt panty's dragen met open schoenen, maar het is belangrijk om het juiste type panty te kiezen. Ondoorzichtige panty's werken het best met open schoenen.
Hoe vaak moet ik mijn panty's wassen?
Panty's moeten na elk gebruik worden gewassen om ze schoon en hygiënisch te houden.
Hoe kan ik voorkomen dat mijn panty's kapot gaan?
Om te voorkomen dat panty's scheuren of ladders krijgen, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen en ze voorzichtig te behandelen bij het aantrekken, dragen en wassen.

Alphen aan de Rijn info en omgeving.

Alphen aan de Rijn (volgens Wikipedia)Alphen aan den Rijn is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Oude Rijn en de Gouwe in het veenweidegebied Groene Hart tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. De gemeente telt 114.968 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 132,50 km², waarvan 126,23 km² land en 6,27 km² water (1 januari 2024, Bron: CBS). Per 1 januari 2014, na de toevoeging van Boskoop en Rijnwoude, telt de gemeente meer dan 100.000 inwoners, waarmee ze tot de dertig grootste gemeenten van Nederland behoort. De gemeente bestaat uit de kernen Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam en de buurtschap Groenendijk.

Binnen de gemeente bevinden zich de resten van twee Romeinse versterkingen, Albaniana en Nigrum Pullum en van de Limesweg. De gemeente is voorts bekend vanwege voormalige uitgeverij Samsom, Vogelpark Avifauna, openluchtmuseum Archeon, het kenniscentrum van de fruitbomenteelt in Nederland, Boskoop en de opgraving van zes Romeinse schepen bij Zwammerdam.