Retourneren

U heeft altijd 30 dagen de tijd om het artikel terug te sturen op het moment dat u het artikel heeft ontvangen.

Deze termijn is samengesteld uit 14 dagen herroepingsrecht en 14 dagen om uw bestelling te retourneren.

Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, kunt u in uw Jambelles account een retourverzoek indienen.

U kunt dan inloggen op uw Jambelles account en bij de betreffende bestelling het artikel en -eventueel aantal- waarvoor u een retourverzoek doet aangeven.
Nadat we uw verzoek hebben ontvangen en het door ons is geaccepteerd, krijgt u van ons een mail met daarin de wijze van retourneren en link voor retour zenden.

Heeft u geen account? Stuurt u dan alstublieft, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, een mail naar info@jambelles.nl waarin u aangeeft dat u het artikel terug wilt zenden. U ontvangt dan van ons een retournummer. Daarna heeft u nog 14 dagen om het product te retourneren.

Dit kan als gewoon pakketje via een transporteur, of u kunt het natuurlijk ook kosteloos terugbrengen in 1 van onze winkels.

Een retourverzending is op uw kosten, gebruikt u ons retourlabel, worden de kosten van de retourzending met het door ons aan u te restitueren bedrag verrekend.

Voor terugzending kunt u ook gebruikmaken van onze retourlabelservice. U kunt uw retourzending dan thuis alvast voorbereiden en het label vast printen.
U geeft het pakket dan bij de vervoerder (PostNL of DHL) af en de verzendkosten worden dan met uw retourbetaling verrekend.

 

Voor verzending:

- Artikel inpakken
Verpak het artikel in stevig materiaal, sluit de pakbon, of in ieder geval de gegevens van uw aankoop bij, en uw gegevens:

  • retournummer
  • naam
  • adres
  • woonplaats
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • bankrekeningnummer en tenaamstelling

 in de verpakking en verzend uw pakket naar ons.

- Pakket verzenden
Verzend het pakket naar

Jambelles.nl
Markt 7
2801 JG  GOUDA
Nederland

LET OP!

Omwille van hygiëne kunnen gedragen Ondermode artikelen (zoals bijvoorbeeld slips en BH's) niet geretourneerd worden.
Dit geldt uiteraard ook voor artikelen zoals mondkapjes.
Voor overige artikelen geldt altijd dat het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking dienen te worden geretourneerd.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Voor aanvullende informatie kunt u ons bereiken via e-mail of telefoon.
Deze gegevens vindt u ook op de website:
info@jambelles.nl
(+31) 085-4847676

Na ontvangst en beoordeling van de geretourneerde artikelen zal het aankoopbedrag van de artikelen (en de eventuele verzendkosten)  direct  (maar uiterlijk binnen 14 dagen) aan u worden gerestitueerd. Mocht u een deel van uw bestelling retourneren en hebben de door u behouden artikelen een lager aankoopbedrag dan het minimum voor gratis verzending, wordt uw retourzending gerestitueerd minus de verzendkosten.

Link naar onze uitgebreide algemene voorwaarden.

Link naar ODR Platform.