Retourneren

U heeft altijd 30 dagen de tijd om het artikel terug te sturen op het moment dat u het artikel heeft ontvangen.

Deze termijn is samengesteld uit 14 dagen herroepingsrecht en 14 dagen om uw bestelling te retourneren.

Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, stuurt u dan alstublieft, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, een mail naar info@jambelles.nl waarin u aangeeft dat u het artikel terug wilt zenden. U ontvangt dan van ons een retournummer. Daarna heeft u nog 14 dagen om het product te retourneren. De retour verzending is op uw kosten.

Dit kan als gewoon pakketje via een transporteur, of u kunt het natuurlijk ook kosteloos terugbrengen in 1 van onze winkels.

Voor terugzending kunt u ook gebruikmaken van onze retourlabelservice. U kunt uw retourzending dan thuis alvast voorbereiden en het label vast printen.
U geeft het pakket dan bij de vervoerder (PostNL of DHL) af en de verzendkosten worden dan met uw retourbetaling verrekend.

Voor verzending:

- Artikel inpakken
Verpak het artikel in stevig materiaal, sluit de pakbon, of in ieder geval de gegevens van uw aankoop bij, en uw gegevens:

  • retournummer
  • naam
  • adres
  • woonplaats
  • mailadres
  • telefoonnumer
  • bankrekeningnummer en tenaamstelling

 in de verpakking en verzend uw pakket naar ons.

- Pakket verzenden
Verzend het pakket naar

Jambelles.nl
Markt 7
2801 JG  GOUDA
Nederland

LET OP!

Omwille van hygiëne kunnen Ondermode artikelen (zoals bijvoorbeeld slips en BH's) niet geretourneerd worden.
Dit geldt uiteraard ook voor artikelen zoals mondkapjes.
Voor overige artikelen geldt altijd dat het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking dienen te worden geretourneerd.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Voor aanvullende informatie kunt u ons bereiken via email of telefoon.
Deze gegevens vind u ook op de website;
info@jambelles.nl
(+31) 085-4847676

Na ontvangst en beoordeling van de geretourneerde artikelen zal het aankoopbedrag  van de artikelen (en de eventuele verzendkosten)  direct  (maar uiterlijk binnen 14 dagen) aan u worden gerestitueerd.

link naar onze uitgebreide algemene voorwaarden.

Link naar ODR Platform.