Panty's voor Woerden en omgeving

Enkele van onze Panty Top Merken


Jambelles been- en ondermode, is een échte speciaalzaak waar alles draait om persoonlijke service en eerlijk advies. Al sinds 1979 adviseren wij onze klanten over beenmode en onderkleding die uw outfit optimaal tot zijn recht laten komen. U kunt tegenwoordig alles online aanschaffen. Maar waar vindt u nog een gedegen advies? Wij geloven in de combinatie, de ‘best of both worlds’. Wij combineren persoonlijke service in onze fysieke winkels met het gemak van online bestellen via onze site. Ideaal voor herhaalaankopen van uw favoriete product.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste panty om te dragen onder een strakke jurk?
Een naadloze panty is de beste optie om te dragen onder een strakke jurk. Het zorgt voor een gladde, naadloze look zonder zichtbare lijnen.
Kan ik panty's dragen met open schoenen?
Ja, je kunt panty's dragen met open schoenen, maar het is belangrijk om het juiste type panty te kiezen. Ondoorzichtige panty's werken het best met open schoenen.
Hoe vaak moet ik mijn panty's wassen?
Panty's moeten na elk gebruik worden gewassen om ze schoon en hygiënisch te houden.
Hoe kan ik voorkomen dat mijn panty's kapot gaan?
Om te voorkomen dat panty's scheuren of ladders krijgen, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen en ze voorzichtig te behandelen bij het aantrekken, dragen en wassen.

Woerden info en omgeving.
Woerden (volgens Wikipedia) stamt uit de Romeinse tijd, toen rond 41 n.Chr. het castellum Laurium op deze plek werd gesticht, op een natuurlijke hoogte. Dit castellum was een legerplaats langs de noordgrens van het Romeinse Rijk, die gevormd werd door de Rijn, tegenwoordig de Oude Rijn. Laurium is in gebruik geweest tot omstreeks 270. Er is een aantal Romeinse schepen in Woerden gevonden, en een replica wordt sinds 2009 gebruikt voor rondvaarten.

Tussen 719 en 722 verbleef Bonifatius in Woerden om te prediken. Rond het jaar 795 werd Woerden Wyrda genoemd.

Gaandeweg de middeleeuwen begon Woerden vanaf de 12e eeuw meer versterkt te worden (een slot, wallen, grachten). Rond 1160 liet Godfried van Rhenen, de bisschop van Utrecht, een versterking bouwen bij de nederzetting Worden (soms ook Worthene genoemd) aan de Oude Rijn. De versterking had tot doel om tegengas te geven tegen de expansiedrift van de graaf van Holland. De stad had een houten kerk die in 1202 afbrandde.

De Heren van Woerden hadden het bezit over Woerden en omstreken in de periode 1165 - 1304. Het huidige wapen van Woerden, een geel vlak met drie zwarte ruiten, werd in 1277 erkend als wapen voor Herman van Woerden.