Jambelles Den Haag CS

 

Jambelles Den Haag vindt u op het Centraal Station.

Openingstijden:  

 

 

 

Wij helpen U

Al sinds 1997 voorziet Jambelles, Den Haag en omstreken van de laatste ondermode en beenmode. Van kwaliteitsmerken zoals onder andere: Oroblu, Falke, Mey, Bonnie Doon, Calvin Klein, Spanx, Happy Socks, Wolford, vindt u een uitgebreide collectie in onze winkel. Gelegen in de hal van het Centraal Station adviseren we u graag en goed! 

Den Haag Centraal Station

Op 1 juli 2020  is open gegaan de mooiste fietsenstalling van Nederland bij Den Haag Centraal. Plek voor 8000 fietsen (waaronder ook bakfietsen) en van de fiets zo de trein in of andersom!
Uiteraard zijn we per openbaar vervoer zeer goed bereikbaar, maar ook
parkeren kan in de Q park parkeergarage New Babylon.
Den Haag Centraal is de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd. Het verbindt reizigers, passanten en bezoekers met de stad en de rest van Nederland.
Trein, bus, tram, Randstad Rail, Haags Startstation Erasmuslijn (HSE), fiets en taxi komen bij elkaar in een overzichtelijk vervoersknooppunt. Het station heeft een dynamisch stationsgebied en is een belangrijke entree naar de stad, waarbij de verschillende stadsdelen veel beter met elkaar zijn verbonden. Het gemoderniseerde station geeft allure aan het stationsgebied. Maar ook de komst van New Babylon en de Leidse Universiteit op het Anna van Buerenplein maakt het stationsgebied tot een levendige plek waar mensen wonen, werken, studeren, winkelen en elkaar ontmoeten.