Panty's voor Waddinxveen en omgeving

Enkele van onze top merken


Jambelles been- en ondermode, is een échte speciaalzaak waar alles draait om persoonlijke service en eerlijk advies. Al sinds 1979 adviseren wij onze klanten over beenmode en onderkleding die uw outfit optimaal tot zijn recht laten komen. U kunt tegenwoordig alles online aanschaffen. Maar waar vindt u nog een gedegen advies? Wij geloven in de combinatie, de ‘best of both worlds’. Wij combineren persoonlijke service in onze fysieke winkels met het gemak van online bestellen via onze site. Ideaal voor herhaalaankopen van uw favoriete product.

Wat zijn panty's?
Waarom zijn panty's zo populair?
Verschillende soorten panty's
Panty's dragen
Panty's verzorgen

Veelgestelde vragen

Wat is de beste panty om te dragen onder een strakke jurk?
Een naadloze panty is de beste optie om te dragen onder een strakke jurk. Het zorgt voor een gladde, naadloze look zonder zichtbare lijnen.
Kan ik panty's dragen met open schoenen?
Ja, je kunt panty's dragen met open schoenen, maar het is belangrijk om het juiste type panty te kiezen. Ondoorzichtige panty's werken het best met open schoenen.
Hoe vaak moet ik mijn panty's wassen?
Panty's moeten na elk gebruik worden gewassen om ze schoon en hygiënisch te houden.
Hoe kan ik voorkomen dat mijn panty's kapot gaan?
Om te voorkomen dat panty's scheuren of ladders krijgen, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen en ze voorzichtig te behandelen bij het aantrekken, dragen en wassen.

Waddinxveen info en omgeving.
Waddinxveen (volgens Wikepedia) is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op korte afstand van Gouda. De gemeente heeft 34.000 inwoners (1 januari 2024, bron: CBS). Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe.

Waddinxveen is vooral bekend vanwege de hefbrug uit 1936 over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelmakers en stroopwafelbakkerijen. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden vormen het Gouwebos en het natuurgebied de Voorofsche Polder een groene zone tussen Waddinxveen en Boskoop. In het uiterste zuiden ligt rondom een veenplas het Natuurgebied 't Weegje met voet-, fiets- en natuurpaden.

Verder staat in Waddinxveen het kunstwerk De Vergeten Plek van kunstenares Eline Ouwendijk. Het markeert sinds 1996 een bijzonder eilandje aan de Mina Druckerhoeve in de wijk Zuidplas van Waddinxveen. Het is een kunstwerk voor het laagste polderpeil in Nederland: 7,10 meter onder NAP (Normaal Amsterdams Peil).