Wat zijn zomerpanty's?

Zomerpanty's voor een natuurlijke look!

De zomerpanty is de oplossing voor een natuurlijke kleur van de benen. Zodra de eerste warme lentedag zich aandient, schieten veel vrouwen in de stress. Wat met een broek en dikke panty's nog zo heerlijk was te verhullen, gaat vanaf nu open en bloot. De mooiste oplossing voor een natuurlijke look is de zomerpanty!

Bekijk alle zomerpanty's

Wat doe je met die te witte benen?

Wat te doen met die te witte benen als de zomerrokjes uit de kast kunnen? Het dragen van een huidkleurige panty is voor veel vrouwen een no-go area. Het beeld van twee onechte benen die niet van jou lijken te zijn, ze moeten er niet aan denken. Maar gelukkig staat de techniek staat niet stil!

Wat is een zomerpanty?

Een zomerpanty is een ultradunne huidkleurige panty die verkrijgbaar is in diverse tinten. Afhankelijk van je eigen huidkleur kies je de kleur die daar het beste bij past. De zomerpanty van nu is ultra-transparant, sterk en "onzichtbaar". Het is te vergelijken met een laagje make-up op de huid, in een kleur die bij jou past. Het teenstukje van een zomerpanty is onzichtbaar versterkt zodat de panty ook in een open schoentje of slipper gedragen kan worden. Er zijn ook zomerpanty’s zonder teenstukje. Vooral in een schoen met een open teentje is dat een hele natuurlijke oplossing.

Welke zomerpanty past bij jou?

Bij het kopen van een zomerpanty is vooral de kleur belangrijk. Heb je een lichte huidkleur, kies dan voor een lichte kleur. Hoe donkerder de huidtint, hoe donkerder de panty. De bedoeling is dat je benen dezelfde teint krijgen als je armen. Op Jambelles.nl vind je alle zomerpanty's van verschillende merken zoals Falke, Kunert en Oroblu. Naast een panty kun je ook kiezen voor een stay-up kous. Ook panty-kniekousen zijn beschikbaar in deze mooie dunne zomerse variant.

Jambelles biedt een ruime keuze aan zomerpanty'sdie perfect aansluiten bij jouw huidtint en behoeften. Vind jouw perfecte match en geniet van de zomer met een natuurlijke, verzorgde look!