Stemm Voetiek Haarlem

 

Stemm Voetiek sluit haar deuren maar stopt niet.

25/02/2024
Na meer dan drie decennia een vertrouwd gezicht te zijn geweest in het hart van Haarlem, gaat Stemm Voetiek, de specialist op het gebied van sokken, kousen en panty's, haar deuren sluiten. Stemm Voetiek, gevestigd in een prachtig monumentaal pand midden in het centrum, staat bekend om haar uitgebreide en gespecialiseerde assortiment. Het is een plek waar klanten niet alleen terechtkonden voor kwaliteitsproducten maar ook voor persoonlijk advies en een service die als vanzelfsprekend werd beschouwd.

Het einde van een tijdperk

Geschiedenis van Stemm Voetiek

Stemm Voetiek heeft in de loop der jaren een onuitwisbare indruk achtergelaten op de stad Haarlem en haar inwoners. Met een geschiedenis van meer dan 30 jaar was Stemm meer dan een winkel; het was een instituut waar menig Haarlemmer en bezoekers van ver daarbuiten hun weg vonden voor de beste beenmode.

De unieke service van Stemm Voetiek

Klantenervaringen

Klanten kwamen niet alleen voor de producten maar vooral voor de ervaring. Het vermogen van Stemm Voetiek om met klanten mee te denken en hen te verrassen met onverwachte combinaties maakte winkelen een persoonlijke en vreugdevolle ervaring.

Het belang van de juiste beenmode

Etiquette en stijladvies

Stemm Voetiek verstond de kunst van het combineren van beenmode met de outfit van de klant, rekening houdend met zowel persoonlijke stijl als etiquette. Of het nu ging om een gala, bruiloft, of een informele gelegenheid, Stemm had voor elke gelegenheid de perfecte oplossing.

De impact op outfits

Een perfect gekozen panty of sok kan een outfit maken of breken. Dit besef en de expertise om het juiste advies te geven, was wat Stemm onderscheidde van de rest.

Een nieuw begin

Introductie van Jambelles

Met het sluiten van Stemm Voetiek opent zich een nieuw hoofdstuk met Jambelles. Jambelles, met meer dan 40 jaar ervaring, staat klaar om de fakkel over te nemen.

Wat biedt Jambelles?

Dames en heren beenmode

Jambelles biedt een nog breder scala aan beenmode voor zowel dames als heren, van casual tot formeel en alles daartussenin.

Ondermode en nachtmode

Naast beenmode heeft Jambelles ook een uitgebreide collectie ondermode en nachtmode, waarmee ze een compleet aanbod bieden voor elke garderobe.

De overstap van Stemm Voetiek naar Jambelles

Persoonlijk advies

Jambelles zet de traditie van persoonlijk advies voort, zowel online als in de winkels, en staat klaar om klanten met open armen te ontvangen.

Online en fysieke winkels

Met winkels in Leiden, Den Haag, en Gouda, en een uitgebreide online webshop, maakt Jambelles het gemakkelijk voor voormalige klanten van Stemm om de overgang te maken.

Afsluiting

Het afscheid van Stemm Voetiek markeert het einde van een tijdperk, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk met Jambelles. We nodigen iedereen uit om dit nieuwe hoofdstuk samen met ons te ervaren. En hopen u minstens zo goed te kunnen helpen met mooie en comfortabele Beenmode Ondermode en Nachtmode

Veelgestelde vragen

  1. Kan ik nog steeds terecht bij Stemm Voetiek voor advies?U kunt bij Jambelles Stemm natuurlijk altijd terecht voor advies, wij helpen u graag!

  2. Hoe kan ik Jambelles online vinden?
    U vindt ons via Jambelles.nl , maar bent natuurlijk ook welkom in één van onze winkels.

  3. Biedt Jambelles dezelfde merken als Stemm Voetiek aan?
    De meeste merken die u bij Stemm vond zult u ook bij Jambelles vinden. U vindt bij Jambelles nog meer merken en een groter assortiment artikelen.

  4. Hoe kan ik een persoonlijk stijladvies krijgen bij Jambelles?
    De beste manier voor persoonlijk advies is natuurlijk langs te komen in één van onze winkels. Maar ook telefonisch (+31) 085-4847676 of via Email kunnen we u helpen.