Panty's voor Voorburg en omgeving

Enkele van onze Panty Top Merken


Jambelles been- en ondermode, is een échte speciaalzaak waar alles draait om persoonlijke service en eerlijk advies. Al sinds 1979 adviseren wij onze klanten over beenmode en onderkleding die uw outfit optimaal tot zijn recht laten komen. U kunt tegenwoordig alles online aanschaffen. Maar waar vindt u nog een gedegen advies? Wij geloven in de combinatie, de ‘best of both worlds’. Wij combineren persoonlijke service in onze fysieke winkels met het gemak van online bestellen via onze site. Ideaal voor herhaalaankopen van uw favoriete product.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste panty om te dragen onder een strakke jurk?
Een naadloze panty is de beste optie om te dragen onder een strakke jurk. Het zorgt voor een gladde, naadloze look zonder zichtbare lijnen.
Kan ik panty's dragen met open schoenen?
Ja, je kunt panty's dragen met open schoenen, maar het is belangrijk om het juiste type panty te kiezen. Ondoorzichtige panty's werken het best met open schoenen.
Hoe vaak moet ik mijn panty's wassen?
Panty's moeten na elk gebruik worden gewassen om ze schoon en hygiënisch te houden.
Hoe kan ik voorkomen dat mijn panty's kapot gaan?
Om te voorkomen dat panty's scheuren of ladders krijgen, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen en ze voorzichtig te behandelen bij het aantrekken, dragen en wassen.

Voorburg info en omgeving.
Voorburg (volgens Wikipedia) is een stad en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, die op 1 januari 2002 fuseerde met Leidschendam tot de huidige gemeente Leidschendam-Voorburg.
Voorburg is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal (ook Vliet genoemd) en grenst aan Den Haag, Rijswijk en (binnen de eigen gemeente) aan Leidschendam.
Hoewel Voorburg geheel is vastgegroeid aan Den Haag heeft het een oude dorpskern en een eigen geschiedenis.
Voorburg is geheel verstedelijkt. Binnen de grotere gemeente Leidschendam-Voorburg zijn nog wel landelijke gebieden. Voorburg ligt op een oude duinenrij of strandwal die parallel loopt aan de Noordzeekust en waar al sinds ca. 2700 v.Chr. mensen wonen, zo blijkt uit archeologische vondsten. Bewoning is ook aangetoond in de Bronstijd en de Late IJzertijd, de periode voor en tijdens de Romeinse overheersing. In 1988 werd de tweeduizendjarige historie van Voorburg gevierd.

Bezienswaardigheden:
Raadhuis Swaensteyn uit 1632
Oude Kerk te Voorburg
De Hofwijck
Buitenplaats In de Wereldt is veel Gevaer (ansichtkaart 1905)
De Werve
Oude- of Martinuskerk, gotische kerk uit circa 1200
Museum Swaensteyn (voorheen Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg)
Huize Swaensteyn, herberg uit de 16e eeuw, nu onderdeel gemeentehuis
Huygensmuseum, buitenverblijf Hofwijck van Constantijn Huygens uit 1640
De Werve, buitenhuis uit de 19e eeuw, geïntegreerd met restanten van de gelijknamige middeleeuwse ridderhofstede Franse Kerk
Villa Vreugd en Rust met Orangerie
Huize Middenburg
Landhuizen en villa's aan de Vliet en Oosteinde
Poldermolen De Vlieger
Ruiterstandbeeld Corbulo, Koningin Julianalaan, hoek Prins Bernhardlaan door Albert Termote 1964
Stenen bank die ter gelegenheid van het huwelijk van Prinses Juliana en Prins Bernhard op 7 januari 1937 in het Juliana-Bernhardpark is geplaatst

Voorburg heeft ook een beschermd stadsgezicht. Verder heeft de plaats diverse monumenten.
Zie daarvoor de lijst van rijksmonumenten en de lijst van gemeentelijke monumenten in Voorburg.