opname

 

Jambelles heeft voor deze dagelijkse behoeften alles in huis om uw verblijf in ieder geval prettiger en comfortabeler te laten verlopen.

Zo vindt u in onze collectie nachtmode zowel nachtmode voor dames dames als nachtmode voor heren, van Pyjama tot nachthemd, van onderbroek tot bedsok, warme of juist koele nachtkleding en accessoires. Natuurlijk in mooie kwaliteit, zodat het prettig draagt en het u als het ware omarmt.

Ook voor ondergoed voor mannen  en ondergoed voor vrouwen bieden we een ruime collectie. Soms is het gewoon even prettiger om even een maatje groter te dragen of is  het gewoon fijn om alles weer even nieuw en goed zittend te hebben. 

Als u uit bed gaat is er niets zo vervelend om dat met blote voeten op de koude vloer te moeten doen. In onze collectie hebben we zowel voor in bed als naast het bed fijne oplossingen.
Veel gebruikt worden de "slofsokken" of sokken met anti-slipzool.

 

Deze sokken zijn heerlijk warm en comfortabel, zitten en voelen als sokken, maar door de anti-slip noppen aan de onderzijde , voorkoemn ze dat u uitglijdt op de gladde voer van kamer of badkamer of toilet.