Jambelles op centraal station in Den Haag

Tussen alle winkels op het Centraal station in Den Haag, vindt u al tientallen jaren onze Jambelles winkel,      

Gespecialiseerd in beenmode en ondermode. In onze winkel vindt u een ruim assortiment in zowel  dames-beenmode als heren-beenmode en ondermode voor zowel dames als heren, alsmede een kleine collectie voor kinderen.

De ligging van onze Jambelles winkel is natuurlijk zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar door de ligging hoort deze ook bij de winkels in het centrum van Den Haag. Natuurlijk kunt voor uw bezoek aan het centrum van Den Haag bij ons langskomen, of na het winkelen uw nieuwe outfit completeren met de juiste sokken panty, of kousen.

Een kleine greep uit de hoofdgroepen voor vrouwen: Panty's, Sokken, Kousen, Kniekousen, Slips, Strings, Anti-slip, Stay-up kousen, Netpanty's en netkousen, Steunkousen, Body's, Onderjurken, Corrigerend, en nog veel meer. 

Ook voor mannen: Slips, ondermode, Sokken, Kniekousen, Ondergoed, Shirts, en veel meer.

We voeren in onze winkel de betere merken, zoals Oroblu, Falke, Wolford, Mey, Ten Cate, Spanx, Björn Borg, Calvin Klein en meer.

      7 dagen per week
is ons ervaren team aanwezig om u te adviseren en te helpen bij uw keuze.

In de loop der jaren is onze winkel in de hal van het Centraal Station , meerdere keren verplaats, vanaf het eind van spoor 11 via de oude uitgang aan het huidige van Burenplein en de noodlokatie aan de Rijnstraatzijde in de centrale hal, naar de huidige lokatie in de uitgang corridor naar het Koningin Julianaplein en de nieuwe fietsenstalling.

Graag tot snel!