Dames Ondergoed

Ondergoed voor dames  (of zoals wij het vaak noemen: ondermode voor dames) is er in vele soorten en maten. Veel van onze collectie Ondergoed voor dames  is nu ook online te vinden.
Behalve een zeer ruim assortiment basis-ondergoed in veel soorten en maten, hebben we ook altijd  keus in mooi ondergoed in trendy modekleuren.

We hebben ondergoed -of ondermode- variërend van onderbroek tot onderjurk, van body tot hemd en van string tot maxislip.

Wij leveren onder andere dames ondergoed van Mey, damesondergoed van Ten Cate, Dames ondergoed van Sloggi, ondergoed van Calvin Klein, Björn Borg,  maar bijvoorbeeld ook Thermo-ondergoed of corrigerend ondergoed van Spanx. Alles kunnen we uit voorraad leveren.

Overigens geldt voor al onze producten, dus ook het dames ondergoed, dat ui op onze website direct ziet wat onze voorraad is. Wij leveren altijd uit onze eigen voorraad.
Al het ondergoed is van goede tot zeer goede kwaliteit.
De verhouding van prijs tot prijs-kwaliteit ondergoed is steeds goed, het is comfortabel ondergoed , duurzaam en blijft lang mooi.Uiteraard kunnen onze medewerkers u ook altijd persoonlijk in één van onze winkels of telefonisch of per email, over welk ondergoed voor uw wensen het meest geschikt is.

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact met ons op, zodat we het gewenste artikel voor u kunnen bestellen.